Azi: € 19,0242 lei 0,0890 $ 17,8816 lei 0,0636

Bucurii mai dulci cu Lunch Card de la Moldova Agroindbank

Bucurii mai dulci cu Lunch Card de la Moldova Agroindbank Sursa foto: maib.md

Tichetul electronic de masă Lunch Card de la Moldova Agroindbank îţi aduce bucurii şi mai dulci, pentru ca tu să beneficiezi din plin de suplimentul extra-salarial oferit de angajatorul tău.

Din această săptămână, poţi utiliza Lunch Card şi în primele 4 magazine Bucuria din Chişinău, lista acestora urmând a fi extinsă asupra reţelei din întreaga republică.

Reţeaua mai dulce s-a alăturat celor peste 300 de comercianţi din întreaga republică, care acceptă plăţile cu tichetul electronic de masă – Supermarketul Nr. 1, Linella, Fidesco, METRO Cash & Carry, reţeaua Family Market, Tucano, Dulcinella, Pizza Mania, Salat, Naringi Cafe etc., iar alte peste 100 de locaţii contractate se pregătesc să accepte tichetele electronice de masă de la MAIB.

“Extinderea geografică a numărului beneficiarilor de Lunch Card, dar şi a comercianţilor care procesează achitările cu tichetele electronice de masă este un obiectiv propus chiar de la lansarea pe piaţă a Lunch Card de la MAIB. Procesul de extindere a reţelei continuă şi ne bucurăm că tot mai mulţi angajaţi, angajatori şi comercianţi se bucură de avantajele oferite de tichetele Lunch Card de la Moldova Agroindbank”, a declarat Oleg Paingu, Vicepreşedinte al Comitetului de Conducere al băncii.

Lunch Card este cardul care îţi oferă un supliment la salariu din partea angajatorului pentru fiecare zi efectiv lucrată, suma variind între 35 – 45 lei. Numărul angajatorilor care optează pentru Lunch Card este în continuă creştere deoarece acesta este cel mai avantajos si comod instrument de utilizare a tichetelor de masă.

Moldova Agroindbank are grijă să-ţi extindă posibilităţile, astfel încât să poţi achita produse alimentare cu Lunch Card în fiecare zonă raională comod, rapid şi într-o reţea mare de supermarketuri, cafenele şi restaurante.

Pentru mai multe detalii despre tichetele electronice de masă emise de Moldova Agroindbank accesează pagina web maib.md/ro/lunchcard/ sau apelează Call Center, 022 268 999.

Sursa: maib.md

Noutăți similare