Azi: € 19,2067 lei 0,1825 $ 17,9940 lei 0,1124
Lu: € 19,1634 lei 0,0433 $ 17,9971 lei 0,0031

Bucură-te de cumpărături online în condiţii de maximă siguranţă – 3D Secure de la FinComBank

Bucură-te de cumpărături online în condiţii de maximă siguranţă – 3D Secure de la FinComBank Sursa foto: fincombank.com

În preajma sărbătorilor, cumpărăturile online sunt o soluţie eficientă pentru a găsi cadoul potrivit persoanei pe care o iubeşti sau chiar de a procura ceea ce ai dorit atît de mult, la preţuri accesibile, economisind timp.

Iar pentru noi, este important să poţi cumpăra on-line bunurile dorite, în condiţii de maximă siguranţă.

Astfel, pe baza unei noi tehnologii 3D-Secure, dezvoltate de Visa International şi MasterCard WorldWide şi pusă la dispoziţie de FinComBankdin 15 decembrie cumpărăturile tale pe Internet devin protejate.

3D-Secure - cea mai performată tehnologie, prin care are loc verificarea identităţii tale, în momentul efectuării tranzacţiei, în mediul virtual (pe site-urile care suportă tehnologia 3D-Secure, prezentând logo-ul “Verified by Visa”  / "MasterCard SecureCode" ).

Serviciul 3D-Secure este conectat gratuit şi automat pe cardul tău Visa sau MasterCard emis de FinComBank. Astfel te poți bucura de siguranța cumpărăturilor tale online.

E simplu, sigur şi eficient:

  • Cumpăra online, ceea ce te face fericit pe tine și pe persoana dragă;
  • Alege metoda de plată cu cardul Visa sau MasterCard, emis de FinComBank;
  • Primește automat parola unică prin SMS, email şi Internet-Banking FinComPay (actuale în sistemul băncii)
  • Introdu parola unică primită, într-o fereastră specială, securizată (fereastra apare automat cu logo-ul băncii), şi bucură-te de securitate maximă pentru tranzacţia efectuată.

Poţi obţine mai multe detalii şi informaţii utile pe site-ul nostru fincombank.md/3D_Secure_fiz/ sau la numărul de telefon 022 26 99 88 (între orele 8:30-17:30) şi la adresa de email: [email protected].

Sursa: fincombank.com

Noutăți similare