Azi: € 19,2067 lei 0,1825 $ 17,9940 lei 0,1124
Lu: € 19,1634 lei 0,0433 $ 17,9971 lei 0,0031

Moldova va fi mai aproape, transferurile sunt mai ușoare: BPAY.md este conectat la sistemul Unistream

Moldova va fi mai aproape, transferurile sunt mai ușoare: BPAY.md este conectat la sistemul Unistream Sursa foto: bpay.md

În Moldova, sistemul de plăți BPAY a fost conectat la Unistream. Integrarea nu este întâmplătoare: Unistream lucrează în Moldova de peste 10 ani și se bucură de o mare popularitate în rândul populației. În această țară, Unistream are 10 parteneri și 765 puncte de deservire. Primind feedback de la utilizatorii din Moldova, Unistream îmbunătățește în mod constant serviciul și își extinde capabilitățile. O altă inovație care va mulțumi clienții este legătura dintre BPAY. Aceasta înseamnă că transferurile de bani către Moldova și viceversa pot fi acum efectuate cu câteva clickuri.

Sistemul de plăți BPAY este utilizat pe scară largă de către cetățenii moldoveni pentru transferuri de bani locale și internaționale, plăți pentru diverse servicii și bunuri în magazinele online. În plus, prin acest sistem puteți retrage bani din spațiul Internet și le puteți primi în numerar.

Unificarea Unistream și BPAY înseamnă un nivel calitativ nou de confort pentru clienții acestor două sisteme populare. Pentru a efectua transferuri de bani, trebuie să aveți un cont în sistemul Bpay cu un statut de identificare cel puțin "Special". Mai mult, pe site-ul bpay.md puteți selecta operațiunea corespunzătoare și puteți trimite sau primi un transfer de bani. După efectuarea plății, sistemul emite automat un cod de transfer de bani, care trebuie transferat beneficiarului.

Pentru transferuri, puteți alege una dintre cele 4 valute: ruble, dolari, euro și lei moldovenești. Conversia - la rata comercială a sistemului de plăți Bpay, publicat pe site.

"Principalul avantaj al sistemului de plată Bpay.md este abilitatea de a vă gestiona complet finanțele online de pe un computer sau un telefon mobil. Cooperarea cu Unistream va ajuta clienții noștri pentru a primi și trimite bani online, în orice moment convenabil pentru ei și, indiferent de distanța lor de la filiala băncii“, a declarat directorul Bpay Group Artem Vassiliev.

Conducerea companiei Unistream evaluează optimist perspectivele de dezvoltare în Moldova. Aceasta înseamnă că Unistream va continua să îmbunătățească serviciul în interesul moldovenilor și să extindă gama de servicii oferite.

"Moldova este importantă pentru noi nu numai ca o piață în plină dezvoltare, ci și ca unul dintre coridoarele cheie care deschid noi direcții în Europa de Vest și de Est. Acum, cetățenii Moldovei, rudele și prietenii lor au ales o varietate de oportunități pentru transferurile internaționale de bani, și pot economisi pe seama comisioanelor mai mici Unistream„ - a declarat președintele consiliului de administrație al SA BC "Unistream„ Kirill Palchun.

Sursa: bpay.md

Noutăți similare