Azi: € 19,4554 lei 0,0972 $ 16,8437 lei 0,0148
Mâine: € 19,5195 lei 0,0641 $ 16,8824 lei 0,0387

BNM inițiază un proces de optimizare a resurselor umane

BNM inițiază un proces de optimizare a resurselor umane Sursa foto: bnm.md

Banca Națională a Moldovei (BNM) a inițiat un proces de reformare a sistemului de gestiune a resurselor umane. Această schimbare va fi realizată în cadrul unui vast proiect pus în aplicare cu ajutorul experților de la „KORN FERRY-Hay Group”, lider internațional pe piața de servicii de consultanță în domeniu, anunță un comunicat al BNM.

„KORN FERRY-Hay Group” a câștigat concursul organizat de BNM și va realiza proiectul în următoarele 6 luni.

Printre sarcinile proiectului se numără:

  • optimizarea structurii organizatorice a BNM;
  • evaluarea posturilor;
  • reformarea sistemului de salarizare și îmbunătățirea gestiunii resurselor umane;
  • evaluarea competențelor manageriale ale angajaților cu elaborarea planurilor de dezvoltare și instruirea acestora etc.

Scopul final al proiectului este consolidarea capacității instituționale a Băncii Naționale și sporirea eficienției în activitatea acesteia.

Compania „KORN FERRY-Hay Group” a realizat proiecte similare în peste 20 de bănci centrale din lume, precum Marea Britanie, Olanda, Canada, Finlanda, Japonia, România, Lituania, precum și organizații financiare internaționale: FMI, Banca Mondială, Banca Centrală Europeană etc.

Sursa: bnm.md

Noutăți similare

Deutsche Bank va concedia cel puțin 7.000 de persoane

Deutsche Bank, cel mai mare grup bancar german, reduce minimum 7.000 de locuri de muncă, urmărind să ajungă la mai puţin de 90.000 de angajaţi, de la 97.000 în prezent, conform unui plan amplu de restructurare destinat reducerii costurilor şi îmbunătăţirii profitabilităţii ...