Azi: € 19,1303 lei 0,0088 $ 17,8989 lei 0,0704

Black Week la FinComBank – oferte speciale la depozite!

Black Week la FinComBank – oferte speciale la depozite! Sursa foto: fincombank.com

FinComBank anunță lansarea campaniei Black Week la Depozite! Doar între 02 - 08 noiembrie 2020 o săptămână întreagă te vei bucura de oferte fierbinți, elaborate special pentru tine!

Dacă te gândești la propria locuință, planifici o nuntă frumoasă sau o vacanță de neuitat, beneficiază de ofertele Black Week de la FinComBank și realizează-ți visele!

Vino la sucursalele băncii în perioada 02 - 08 noiembrie 2020, deschide un depozit în lei moldovenești sau în euro cu termen de 25 luni, și primește un bonus suplimentar de 0,5% sau 0,2% la dobânda anuală! Poți alege între depozitele cu rată fixă sau flotantă.

Depozitul RAŢIONAL DE PENSIE cu rată flotantă în MDL. Încredințează băncii grijile tale, pentru că FinComBank îți oferă sprijin chiar și la vârsta de pensionare! Bucură-te de 5,75% anual și înmulțește banii tăi împreună cu FinComBank!

Depozitul RAȚIONAL cu rată flotantă în MDL. Lasă banii să lucreze pentru tine! Beneficiază de 5,50% anual, planifica, economisește și fii sigur, că vei primi un venit decent! 

Depozitul STABIL cu rată fixă în MDL. Viața se schimbă, dobânda nu! Primește în mod stabil 4,5% anual în lei moldovenești timp de 25 luni. Nu se știe niciodată când vei avea nevoie de bani, iar cu Depozitul STABIL beneficiezi de rată fixă, care va rămâne neschimbată timp de 2 ani!

Depozitul RAȚIONAL cu rată flotantă în EUR. Beneficiază de 1,30% anual și bucură-te de un venit lunar stabil primit direct pe card. Cu noi planurile tale vor prinde viață mai rapid!

De ce alegi ofertele fierbinți la depozite de la FinComBank:

  • beneficiezi de o dobândă avantajoasă;
  • obții un card cadou, Internet Banking FinComPay gratuit și acces nelimitat la gama largă de produse și servicii online;
  • primești dobânda direct pe card;
  • ştii că economiile tale sunt în siguranţă!

Încă nu ai găsit pentru tine produsul ideal de economisire sau vrei sa te asiguri că faci cea mai bună alegere? FinComBank îți oferă depozitul care ţi se potrivește cel mai bine.

Ești așteptat cu drag în sucursalele băncii între 02 - 08 noiembrie 2020! Nu rata șansa, bucură-te de oferte speciale! 

Află mai multe detalii și lăsă datele de contact iar banca va reveni cu un sunet!

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să contactați:

Теl.: (+373-22) 26-99-99              

E-mail: [email protected]            

Website: www.fincombank.cоm

Sursa: fincombank.com

Noutăți similare