Azi: € 19,1391 lei 0,0243 $ 17,9693 lei 0,0278

Black Friday cu Pay&Save

Black Friday cu Pay&Save Sursa foto: paysave.md

Black Friday - cea mai importantă și mult așteptată zi a tuturor iubitorilor de cumpărături profitabile. Reduceri nebune și cele mai mici preturi în toate magazinele.

În mod tradițional, vânzările de Black Friday încep după sărbătoarea națională din SUA - Ziua Recunoștinței. În SUA, Black Friday este celebrată în ultima joi a lunii noiembrie. Vânzările încep joi seara sau vineri dimineața. Cumpărătorii vor ataca centrele comerciale, pentru a mătura rafturile.

Pay&Save oferă o listă de magazine, restaurante, unde veți obține nu doar o reducere de sărbătoarea "Black Friday", dar și un cashback garantat achitând cu cardul MAIB:

  • Vizaje-Nica – rețelele magazinelor de cosmetică și parfumuri va oferi reduceri și cadouri, doar la 25 noiembrie.
  • Yves Rocher – compania de cosmetică franceză oferă reduceri de până la 50% în decurs de trei zile - 25,26,27 noiembrie în incinta centrului comercial "Atrium" și "Sun-City".
  • Pro Optic - magazin, cu o colecție mare de ochelari pentru vedere după prescripție și ochelari de soare, vă propune să procurați  rame pentru ochelari cu 30% reduceri numai la 25-26 noiembrie.
  • NOU DIN NOU - Magazin de mobilier si echipamente de uz casnic "second hand", oferă o reducere de până la 30% la toate obiectele, numai pe 25 noiembrie.
  • Draft – rețea de berării, oferă reduceri de 30% la 50%, în funcție de momentul când veți veni.

Cu cât mai repede veți veni, cu atât mai mari reduceri veți obține.

Pay&Save vă dorește cumpărături plăcute de "Black Friday".

Pentru mai multe informații despre tranzacții și cashback - puteți obține de pe www.paysave.md.

Sursa: paysave.md

Noutăți similare