Azi: € 19,1391 lei 0,0243 $ 17,9693 lei 0,0278

BCR Chișinău deschide un centru de afaceri pentru IMM

BCR Chișinău deschide un centru de afaceri pentru IMM Sursa foto: bcr.md

Începând cu 1 iulie 2016 în cadrul sediului central al BCR Chișinău a fost deschis un centru de afaceri destinat deservirii Întreprinderilor Mici și Mijlocii. Fiind parte BCR, cea mai mare bancă din România și membru ERSTE GROUP, unul din principalii furnizori de servicii financiare din Europa Centrală și de Est, BCR Chișinău își urmează strategia de a-și extinde portofoliul de clienți și de a-și consolida pozițiile pe piața din Republica Moldova construind relații de parteneriat de lungă durată cu clienții săi.

”Deschiderea centrului de afaceri pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii în cadrul sediului central al BCR Chișinău face parte din focusul nostru de a dezvolta parteneriate strategice cu clienții noștri din segmentul corporativ, IMM și angajații acestora. Segmentul IMM al economiei Republicii Moldova dispune de un potențial de dezvoltare care urmează a fi valorificat. În cadrul noului centru clienții din acest segment vor putea beneficia de consultanța personalizată din partea personalului BCR Chișinău care-i vor ajuta să găsească soluțiile optime pentru dezvoltarea afacerii.

Pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii am creat pachete dedicate de produse și servicii bancare lansate pe parcursul anului 2016 și venim cu oferte atractive și pentru angajații acestor companii. Suntem hotărâți să susținem proiectele viabile lansate de IMM și venim cu soluții de finanțare optime pentru dezvoltarea afacerii atât pe piața locală, cât și cea internațională”, a declarat Juan Luis Martin Ortigosa, Președintele Executiv al BCR Chișinău S.A.

În special pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii BCR Chișinău a lansat 2 pachete de produse și servicii - Pachetul OPTIM și Pachetul BUSINESS. Pachetele presupun achitarea unui abonament lunar care acoperă o gamă variată de servicii atașate contului curent, 24Banking și cardului business, incluse în respectivele pachete. Astfel clienții beneficiază de comision ZERO la deschiderea primului cont curent, la deservirea lunară a conturilor curente, la conectarea și deservirea lunară pentru 24BANKING și la efectuarea unui număr nelimitat de transferuri în MDL prin 24BANKING. Aderând la Pachetul Business clienții beneficiază de tarif exclusiv de 30 EUR / USD pentru orice transfer efectuat în valută străină.

În afară de pachetele prezentate mai sus, BCR Chișinău oferă clienților săi servicii transfrontaliere, ca membru al INTERNATIONAL DESK, ceea ce asigură clienților transferuri valutare rapide - in aceeași zi și la tarife reduse - în cadrul băncilor membre ale Grupului ERSTE. La fel, BCR Chișinău oferă un spectru larg de soluții de finanțare, elaborate în vederea susținerii Întreprinderilor Mici și Mijlocii din Republica Moldova. Adițional la finanțarea tradițională (credite, linii de credit, etc), BCR Chișinău este unicul membru în Moldova al FACTORS CHAIN INTERNATIONAL, oferind servicii de factoring extern și intern pentru facilitarea tranzacțiilor comerciale.

Pentru angajații Întreprinderilor Mici și Mijlocii care nu au proiecte salariale BCR Chișinău a lansat cardul salarial SMART BCR care permite posesorilor să selecteze independent serviciile financiare de care au nevoie. Astfel posesorii cardului SMART BCR vor putea beneficia de oportunitățile de economisire, de finanțare oferite și de a face banking 24 ore din 24 la condiții avantajoase. Suplimentar posesorii de carduri salariale BCR Chișinău beneficiază de dobândă promoțională de numai 9% la creditul imobiliar REZIDENTIAL BCR acordat pe un termen de 25 ani.

Echipa de profesioniști din cadrul centrului de afaceri pentru IMM din BCR Chișinău este la dispoziția fiecărui client pentru a-l ajuta să identifice acele produse și servicii bancare care corespund așteptărilor lui și țin cont de specificul și dimensiunea afacerii. Managerii de relații cu clienții din segmentul IMM dispun de expertiza și experiența necesară și sunt deschiși pentru oferirea suportului necesar Întreprinderilor Mici și Mijlocii din Republica Moldova.

Informații de contact:

Departamentul Întreprinderi Mici și Mijlocii

Str. A. Puşkin 60/2, MD 2005, Chişinău

Tel. +373 (22) 852 035; +373 (22) 852 034

Fax. +373 (22) 265 002; +373 (22) 852 002

E-mail. [email protected]

Banca Comercială Română Chişinău S.A.: BCR Chişinău S.A. şi-a început activitatea în data de 22 octombrie 1998, fiind una din primele bănci cu capital străin, membru al unui grup financiar internațional care și-a extins activitățile în Republica Moldova. Reţeaua băncii cuprinde 3 unităţi în municipiile Chișinău și Bălți şi 40 ATM-uri amplasate în 5 orașe ale țării. Acţionar unic al BCR Chişinău S.A. este Banca Comercială Română S.A. (BCR), membru Erste Group, Austria.

Banca Comercială Română S.A.: Banca Comercială Română (BCR), membră a Erste Group, este cel mai important grup financiar din România, incluzând operaţiunile de bancă universală (retail, corporate & investment banking, trezorerie şi pieţe de capital), precum şi societăţile de profil de pe piaţa leasingului, pensiilor private si a băncilor de locuinţe. BCR este banca Nr.1 în România după valoarea activelor (14,4 mld EUR), banca Nr.1 după numărul de clienţi şi banca Nr.1 pe segmentele de economisire şi creditare. BCR este cel mai valoros brand financiar din România, după gradul de încredere al clienţilor şi după numărul celor pentru care BCR este principală instituţie cu care fac banking.

Erste Group: Este unul dintre principalii furnizori de servicii financiare din Europa Centrală şi de Est. Mai mult de 46.500 de angajaţi deservesc peste 16.2 milioane de clienţi în cadrul a 2.800 de filiale din 7 ţări (Austria, Republica Cehă, Slovacia, România, Ungaria, Croaţia, Serbia). La 31 decembrie 2015, Erste Group deţinea active totale în valoare de 202.6 miliarde EUR, înregistrând un raport cost/ venituri de 56.1%. Indicele capitalului comun de rangul 1 (Basel 3 implementat integral) s-a situat la 10.2%.

Sursa: bcr.md

Noutăți similare

Victoriabank a achiziționat BCR Chișinău

Victoriabank a achiziționat azi BCR Chișinău și marchează astfel o premieră pe piața din Republica Moldova: o bancă locală cumpără integral o altă instituție bancară din Moldova ...