Azi: € 19,0283 lei 0,0626 $ 17,6449 lei 0,0024

(foto) BC „Moldindconbank” S.A. a celebrat 55 de ani de la fondare!

(foto) BC „Moldindconbank” S.A. a celebrat 55 de ani de la fondare! Sursa foto: micb.md

Pe data de 05 iulie 2014, în cadrul unui eveniment inedit, Moldindconbank a sărbătorit 55 de ani de la fondare, alături de peste 6000 de clienţi, parteneri, reprezentanţi ai Băncii Naţionale a Moldovei, Asociaţia Băncilor din Moldova, precum şi simpli prieteni ai băncii veniţi din toată ţara.

Scopul principal al evenimentului a fost de a aduce recunoștință tuturor celor peste 325 mii de clienţi, 1000 de angajaţi şi 900 acţionari ai băncii, care au contribuit la făurirea succesului pe parcursul celor 55 de ani de la înfiinţarea BC Moldindconbank S.A.

Festivitatea a avut loc într-o seară frumoasă de sîmbătă, într-un spaţiu luminos din mijlocul naturii, la Teatrul de Vară (parcul Valea Morilor, mun. Chişinău).

Evenimentul a fost dominat de o adevărată dispoziţie de sărbătoare, fiind susţinută de surprize şi cadouri de valoare oferite de Moldindconbank clienţilor cîştigători în cadrul celor două campanii promoţionale organizate şi finalizate de bancă la 31 mai 2014.

În mod solemn au fost înmînate premiile celor 55 de norocoşi ai campaniei „Deschizi depozit – cîştigi automobil!” şi tot în aceeaşi seara invitaţii au aflat numele a încă 59 cîstigători din cadrul celei dea 5-a ediţii a campaniei „Primeşti bani – cîştigi automobil!”. Astfel, cele peste circa 114 premii, printre care aparate foto şi video digitale, televizoare LED, biciclete, notebook-uri, premii băneşti în sumă totală de 197.000 lei, precum şi cele două maşini Skoda Fabia, puse în joc în cadrul campaniilor promoţionale, şi-au găsit fericiţii posesori.

Partea distractivă a evenimentului s-a remarcat prin show-ul de excepţie cu participarea artiştilor Teatrului Naţional „Mihai Eminescu”, interpretului Ionel Istrati şi mult îndrăgitei formaţii ZDOB şi ZDUB, care spre final a încins la maximum atmosfera şi a fascinat publicul prezent.

A devenit deja o tradiţie pentru Moldindconbank să-şi răsplătească clienţii pentru fidelitate şi încrederea acordată în toți aceşti ani, lucru fără de care a fi fost imposibile progresul, stabilitatea şi succesele băncii obţinute prin generaţii!

Sursa: micb.md

Noutăți similare