Azi: € 19,1657 lei 0,0354 $ 17,8718 lei 0,0271

Bancamea.md vă invită la workshop-ul "Vânzări eficiente pentru afacerea ta"

Bancamea.md vă invită la workshop-ul Sursa foto: evenda.md

Bancamea.md recomandă să particpați la workshop-ul "Vânzări eficiente pentru afacerea ta" cu Lorand Soares-Szasz, care va avea loc pe 10 iulie 2014 în Chișinău!

Cum îţi dublezi cirfa de vânzări în timp record? Lorand Soares-Szasz te învaţă! Aproape jumătate din vânzări eşuează după un prim contact nereuşit cu potenţialul cumpărător. Cum evităm eşecul? Cum abordăm clienţii pentru o primă impresie memorabilă şi ce răspundem unui „nu“ categoric? Ce anume garantează încheierea unei tranzacţii avantajoase?

Pe 10 iulie, unul dintre cei mai buni traineri români în dezvoltarea afacerilor, Lorand Soares-Szasz, aduce la Chişinău toate răspunsurile şi cele mai eficiente instrumente pentru construirea unui business de succes.

Workshop-ul „Vânzări eficiente pentru afacerea ta“ se adresează directorilor şi agenţilor de vânzări, precum şi proprietarilor de afaceri care au nevoie de soluţii concrete pentru a-şi creşte vânzările în companie. Participanţii vor învăţa cum să treacă, doar în 8 paşi, de cele mai des întâlnire obiecţii precum „nu am bani“, „e prea scump“, „lucrez deja cu cineva“, „nu am încredere în voi“ şi altele; cum să vândă la telefon; cum să-şi descopere clienţii, să pună întrebări şi să ofere soluţii ce nu pot fi refuzate.

Lorand Soares-Szasz este unul dintre cei mai cunoscuţi speakeri şi traineri din România, fondator al primei companii de business coaching din Transilvania şi persoana care a învăţat mii de antreprenori cum să-şi gestioneze eficient afacerile. În timpul ultimei vizite la Chişinău, trainerul a adunat peste 1.000 de participanţi, la un seminar grandios despre „21 de metode pentru a creşte afacerea ta”.

Pentru înregistrare sau mai multe informaţii despre evenimentul din 10 iulie, accesaţi „Vânzări eficiente pentru afacerea ta“ open.evenda.md/lorand-soares-szasz-vinzari/ sau telefonaţi la (022) 93 10 96.

 

Sursa: evenda.md

Noutăți similare