Azi: € 19,2067 lei 0,1825 $ 17,9940 lei 0,1124
Lu: € 19,1634 lei 0,0433 $ 17,9971 lei 0,0031

Bancamea.md vă invită la seminarul “Maximum Achievement” al lui Brian Tracy

Bancamea.md vă invită la seminarul “Maximum Achievement” al lui Brian Tracy Sursa foto: bizz.md

Pentru prima dată în Republica Moldova, speakerul și autorul motivațional nr.1 în lume Brian Tracy va susține cel mai popular seminar al său ”Maximum Achievement”. Evenimentul va avea loc pe 13 octombrie, la Radisson Blu Leogrand Hotel, începând cu ora 8:00.

Brian Tracy este antreprenor, speaker profesionist și autorul a peste 300 de bestsellere. Brian a fost consilierul a peste 1.000 de companii şi a ţinut peste 5.000 de seminare pentru mai mult de 5.000.000 de persoane, pretutindeni în lume, pe 6 continente (în peste 75 de ţări).

Seminarul ”Maximum Achievement” are la bază experiența colaborării lui Brian Tracy cu peste 1.000 de companii, top manageri și oameni de succes din întreaga lume. Acest seminar este cel mai complet și popular seminar despre performanță din lume.

În cadrul seminarului ”Maximum Achievement”, participanții vor învăța cele mai eficiente strategii și principii care le vor ajuta să atingă orice obiectiv stabilit, să-și simplifice viața și mărească veniturile personale și cele ale afacerii sale.

Printre temele abordate în cadru seminarului vor fi:

  • Cei mai importanți 3 factori care îți influențează viața și cum îi poți folosi în avantajul tău;
  • Adevăratul motiv de ce unele companii și persoane au mai mult succes decât altele și cum poți aplica acest lucru în tot ceea ce faci;
  • 4 moduri de gândire care te ajută să ajungi la un nivel înalt al performanței și cum să scapi de credințele care te trag în jos;
  • Cum să determini care este ”numitorul tău economic” în fiecare dintre cele 4 zone critice ale vieții tale;
  • Cum să-ți propui și să atingi țintele, folosind o metodă compusă din 7 pași care îți va da posibilitatea să realizezi mai mult în anul viitor decât în anii anteriori cumulate;
  • Importanța orientării către viitor și cum să dezvolți viziunea, valorile, misiunea, scopul și obiectivul pentru tine și propria ta afacere.

Printre cei 1.000 de participanți ai seminarului ”Maximum Achievement” din 13 octombrie se numără oameni de afaceri, directori de companii, manageri de departamente, agenți de vânzări, liber profesionişti şi alte persoane interesate de dezvoltare personală.

Biletele pot fi procurate de pe site-ul oficial al evenimentului BIZZ.MD.

Vedeți în continuare video-ul cu invitația personală a lui Brian Tracy la seminarul de la Chișinău.

Sursa: bizz.md

Noutăți similare