Azi: € 19,0283 lei 0,0626 $ 17,6449 lei 0,0024

Bancamea.md vă invită la BizPower 2014 - cel mai mare eveniment de business din Moldova

Bancamea.md vă invită la BizPower 2014 - cel mai mare eveniment de business din Moldova Sursa foto:

Bizpower, cel mai mare eveniment de business din Republica Moldova revine cu o doua ediție în perioada 2-3 mai. Peste 50 de speakeri vor vorbi despre cele mai stringente tematici din mediul de afaceri local, adresându-se celor 700 de participanți așteptați la eveniment. Cum să câștigi clienți pe viață, ce presupune internaționalizarea afacerii, de la coaching la indicatori KPI – esența conferinței Bizpower 2014 rămâne a fi împărtășirea unor cunoștințe valoroase prin abordarea unor subiecte actuale.

În anul 2014, evenimentul se va focaliza pe calitatea conținutului și pe dezvoltarea unei platforme de oportunități pentru oamenii de afaceri din Republica Moldova. Participanții vor avea parte de un networking calitativ datorită căruia vor putea întâlni potențiali parteneri, vor stabili contacte utile, vor găsi noi oportunități de colaborare. Organizatorii sunt convinși că mișcarea Bizpower este absolut necesară unui mediu sănătos de business, deoarece permite expunerea ideilor, explicarea greșelilor și prezentarea unor modele de succes.

Evenimentul va include patru tipuri diferite de activități: conferințe, workshop-uri, masterclass-uri și ședințe de business networking.

Conferințele țintesc împărtășirea cunoștințelor de management, marketing și publicitate, prezentarea celor mai eficiente tehnici si relatarea poveștilor de succes din mediul de afaceri local. În acest an, conferințele vor aborda subiecte precum extinderea afacerii, provocările business-ului in contextual economic actual si leadership-ul performant.

Workshop-urile sunt niște activități prin excelență practice, ce-și propun dezvoltarea abilităților de management și leadership, precum și a competențelor antreprenoriale prin studii de caz și exerciții de simulare. Ediția acestui an va învăța participanții să-și gestioneze timpul în timp de criză, să desfășoare activitate de mentorship, să fie creativi în orice domeniu, fie el marketing sau branding. Cei prezenți vor cunoaște instrumentele ce eficientizează procesele din cadrul unei companii și vor învăța cum acestea funcționează.

Masterclass-urile se vor desfășura sub forma unor mese rotunde unde zece sau douăzeci de invitați, oameni de afaceri de succes din diverse domenii și doi moderatori vor încerca să preia pulsul mediului de afaceri și să ofere răspunsuri la principalele întrebări care frământă mediul de afaceri. Masterclass-urile din 2014 vor prezenta răspunsuri la întrebări precum: ce trebuie să faci pentru a asigura o creștere continuă a afacerii tale? Cum să devii un manager competent? Participanții vor afla cum trebuie să se desfășoare activitatea unei companii pentru ca aceasta să aibă capacitatea de a-și îndeplini promisiunile față de clienți.

Conferința va cuprinde evenimente de business networking care vor presupune un grad înalt de interacțiune și comunicare. Cele două zile pline de activități se vor încheia cu cine de afaceri în compania speakerilor și a celorlalți participanți.

Diversitatea, inspirația și performanța sunt trăsăturile fundamentale ale conferinței Bizpower, eveniment ce va deveni o frumoasă tradiție pentru mediul de afaceri din Republica Moldova.

Speakeri

Aplică acum!

Noutăți similare