Azi: € 19,1303 lei 0,0088 $ 17,8989 lei 0,0704
Mâine: € 19,1657 lei 0,0354 $ 17,8718 lei 0,0271

Bancamea.md – sărbătorim 3 ani de informații bancare utile pentru Dvs.!

Bancamea.md – sărbătorim 3 ani de informații bancare utile pentru Dvs.! Sursa foto:

Astăzi, 12 martie 2015, proiectul bancamea.md împlinește 3 ani de activitate în online-ul moldovenesc. În acești 3 ani au fost de toate: și bune și rele, și urcușuri și căderi etc. Principalele realizări ale echipei sunt:

- furnizarea continuă de informații utile și interesante din domeniul financiar-bancar;

- câștigarea unui public loial și calitativ;

- 884.000+ vizite (sessions);

- 393.000+ vizitatori unici (users);

- 2.150.000+ de pagini afișate (pageviews);

- 86% din vizitatori reprezintă audiență locală (Republica Moldova);

- 1900+ de articole, știri, analize, interviuri, comunicate de presă sunt disponibile acum pentru vizitatorii noștri;

- pagina de Facebook bancamea.md a depășit 7.600 de prieteni conectați la fluxul de informații financiar-bancare;

- aplicația mobilă a fost descărcată de 4.700+ ori din AppStore;

- printre clienții și partenerii noștri se numără Banca Socială, BCR Chișinău, EuroCreditBank, FinComBank, Mobiasbanca Groupe Societe Generale, Moldindconbank, Moldova Agroindbank, Direct Credit, Incaso Moldova, Wall Street Moldova ș.a.

Meajele și gândurele Dvs. bune le așteptăm la [email protected]. Câteva mesaje de felicitare din partea partenerilor bancamea.md le publicăm în continuare:

Galina Vasilița, Șef al departamentului Marketing Moldova Agroindbank: 

"Stimaţi parteneri,

Cu prilejul aniversării a 3 ani de la înfiinţare, aducem sincere felicitări cu urări de bine şi prosperitate întregii echipe a portalului bancamea.md.

Deşi perioada de activitate nu este atît de îndelungată pentru companie, dar este suficientă pentru a fi vizibile realizări impresionante în activitatea desfăşurata. Cel mai important este că aţi reuşit să captaţi atenţia a unui număr impunător de vizitatori unici, fideli şi să vă manifestaţi drept un site de referinţă prin materialele plasate si atitudinea faţă de ceia ce faceţi.

Vă dorim noi parteneriate, succese şi realizări în domeniu."

Vladislav Strișcă, Şef al Direcţiei strategie şi marketing, Departamentul Planificare şi analiză economico-financiară al Moldindconbank:

„Felicitări echipei portalului bancamea.md pentru efortul şi rezultatele frumoase obţinute în primii trei ani de activitate.

Mulţumim pentru lucrul profesionist pe care îl faceţi în dezvoltarea şi furnizarea surselor de informare de calitate, analize şi studii de piaţă specializate. Sunt convins că efortul dvs. are un impact direct asupra procesului de educaţie financiară a populaţiei, care într-un final este benefic atît băncilor autohtone cît şi societăţii per ansamblu.

Vă dorim mult succes şi în continuare, cît mai mulţi vizitatori şi parteneri fideli.”

Iurie Cuzneţov, şeful secției Realizarea gajului în cadrul Băncii Sociale:

„BC Banca Socială SA își exprimă respectul și are onoarea să vă felicite cu aniversarea a 3 ani de la fondarea companiei Dvs! Vă dorim succese și atingerea scopurilor Dvs!”

Liviu Lupașcu, Manager Direcţia dezvoltare produse, departamentul Carduri Bancare BC „Moldindconbank” S.A:

“Bancamea.md – singurul portal „new media” care ocupă nişa sectorului bancar. Anume acest portal informează (dă puţină lumină) despre mecanismele din maşinăria sectorului bancar autohton şi nu numai. Am urmărit toţi paşii care i-a făcut echipa Bancamea de la formare şi până la momentul actual şi pot spune cu certitudine că este o echipă puternică, cu băieţi care au devenit profesionişti în domeniu. Recunosc că urmărind publicaţiile tehnice şi de domeniul în care activez, fiind „în temă”, tot timpul aşteptam să apară în curând o ştire bine formată pe portal, şi nicio dată echipa nu m-a dezamăgit, au scris la timp despre inovaţiile tehnologice bancare apărute.

De menţionat că proiectul se dezvoltă continuu, introducând noi publicaţii analitice şi statistici pe site, dar mai nou, noul vector – Blogul Bancherului, care cu siguranţă va creşte şi va reflecta părerea personală a persoanelor implicate în lucrul de zi cu zi în domeniul bancar autohton.

Echipei eu îi urez să crească în continuare cu paşi mari, le urez ca la următoarea aniversare să îi vizionez la televizor, poate chiar ca canal aparte, independent şi echidistant :)”

Echipa Wall Street Moldova:

„Cu prilejul aniversării a 3 ani de activitate a portalului informaţional financiar-bancar bancamea.md, echipa Wall Street Moldova vine cu cele mai sincere felicitări.

Noi apreciem activitatea desfăşurată de echipa bancamea.md şi considerăm că aspiraţiile voastre şi succesele înregistrate sunt impresionante. Dorim să evidenţiem că deţineţi o responsabilitate mare faţă de societatea noastră aflată în procesul de tranziţie şi totodată de globalizare, iar Voi faceţi faţă prin calitate şi modul de abordare a informaţiei prestate cu un grad înalt de profesionalism.

Importanţa obţinerii corectă şi la timp a informaţiei din domeniul care influenţează calitatea vieţii, a fost deja sesizată de societate. Vă mulţumim pentru contribuţia oferită domeniului financiar-bancar.

Sănătate echipei, forţe motivante şi prosperitate. La mulţi ani bancamea.md!”

Noutăți similare

MULȚUMESC

Astăzi, în ziua de 31 ianuarie 2024, echipa bancamea.md dorește să spună MULȚUMESC tuturor oamenilor frumoși care au făcut ca acest proiect ...