Azi: € 19,2067 lei 0,1825 $ 17,9940 lei 0,1124

Bancamea.md recomandă programul Next Level

Bancamea.md recomandă programul Next Level Sursa foto: nextlevel.angrybusiness.md

Bancamea.md recomandă programul Next Level  – antreprenorilor ce îşi doresc profit mai mare din propria afacere.

Dacă cei care decid să pornească o afacere sau au început-o de scurt timp se confruntă cu provocări la nivelul selecției și lansării propriei nișei, antreprenorii experimentaţi, care au reuşit deja să implementeze concepte, tehnologii şi seturi de instrumente în companiile lor îşi doresc o dezvoltare continuă, fiind în mereu în căutarea modelelor noi de concepere a businessului.

După ce au atins un anumit nivel, atât financiar cât şi în modul de funcţionare a lucrurilor în echipa cu care lucrează, mulţi dintre ei intră în zona de confort pe care nu mai doresc s-o piardă.

Astfel, antreprenorii uită că ceea ce te ajută să atingi un nivel, nu te lasă să treci la următorul. Întrebarea ce stăruie printre cei care au simțit deja energia banilor este de ce, fiind atât de buni în ceea ce fac, se mișcă în interiorul acelorași metri pătrați ce le-au fost alocați, de ce s-au trezit că schimbă mobilierul în perimetrul aceleiași case?

Programul Next Level a fost creat pentru a oferi soluții acestor întrebări.

La cursul de 2 luni pot participa doar antreprenorii care au deja un venit lunar mai mare de 50 000 lei, dar sunt conștienți că, aplicând aceeași modalitate de gândire, nu vor obţine nimic mai mult. Next Level presupune un set de instrumente exacte de soluţionare a problemelor din afacere, răspunzând de data aceasta nu întrebării „Ce trebuie făcut?”, dar “Cine şi cum o să facă?”.

Etape:

1. Analiza afacerii - profit, indicatori de eficiență, KPI, rate de conversie, generare trafic per canale, surse de trafic, surse de venit și matrici de produse. Stabilirea scopului -  suma de profit țintită;

2. Formularea a 5 ipoteze pentru îndeplinirea scopului. Clasificarea în dependenţă de resursele alocate şi rezultatele posibile;

3. Pregătirea unui nou “ambalaj”: site, landing page, Marketing Kit, B2B, hartă comercială extinsă etc. Stabilirea modelului de business. Elaborarea ofertei care va deveni unica alegere posibilă a clienților.

4. Etapa fluxului continuu sau confruntarea cu piața. Generăm mai mulți clienți decât putem asimila.

5. Soluționarea problemelor sistemului prin angajare și delegare.

6. Restructurarea sistemului prin stabilizarea proceselor și procedurilor.

După Next Level, vei avea claritate în modul de funcţionare a afacerii tale, vei scăpa de haos, va crește forța și precizia modelului de business, vei face mai puțin, dar cu rezultat sporit, vei avea mai mulți clienți, mai mulți bani, mai multă energie şi asta doar dacă vei implementa ceea ce vei auzi la curs.

Înregistrează-te ACUM >>> nextlevel.angrybusiness.md

Sursa: nextlevel.angrybusiness.md

Noutăți similare