Azi: € 18,9254 lei 0,1311 $ 16,5932 lei 0,0773

Banca Transilvania informează investitorii despre lansarea ofertei de preluare a celorlalte 33% din acțiunile Victoriabank

Banca Transilvania informează investitorii despre lansarea ofertei de preluare a celorlalte 33% din acțiunile Victoriabank Sursa foto: bancatransilvania.ro

Banca Transilvania informează investitorii cu privire la faptul că va iniţia, în temeiul legislaţiei pieţei de capital din Republica Moldova, oferta de preluare obligatorie a valorilor mobiliare emise de Victoriabank, potrivit unui comunicat de presă remis Bursei de Valori Bucureşti (BVB), citat de bursa.ro.

Oferta de preluare este adresată exclusiv actualilor acţionari minoritari ai Victoriabank şi vizează achiziţionarea restului de 8.308.673 acţiuni emise de Victoriabank, ceea ce constituie 33,23% din numărul total de acţiuni ordinare nominative cu drept de vot, în conformitate cu aprobarea Comisiei Naţionale a Pieţei Financiare emisă în acest sens.

Preţul oferit pentru o valoare mobiliară este de 78,21 lei moldoveneşti (MDL), iar oferta de preluare este valabilă pentru о perioada de 70 (şaptezeci) zile calendaristice, între data de 14 februarie 2018 şi data de 24 aprilie 2018.

Banca Transilvania va comunica rezultatele ofertei publice de preluare obligatorie imediat după finalizarea procedurii, în conformitate cu prevederile legale.

La moment, printre acționarii minoritari care dețin cote substanțiale în capitalul Victoriabank, se numără: Țurcan Victor, Țurcan Valentina, Artemenco Elena, Proidisvet Galina ș.a.

Sursa tabel: victoriabank.md

Sursa: bursa.ro

Noutăți similare

Victoriabank investește în tehnologii

Aplicația mobilă de internet banking by Victoriabank devine și mai accesibilă pentru toți clienții deținători de smartphone Apple. Acum, dacă actualizezi sau descarci VictoriaMobile pe iPhone ...