Banca Transilvania – Banca Anului 2018 pe piața cardurilor din România

Banca Transilvania – Banca Anului 2018 pe piața cardurilor din România Sursa foto: bancatransilvania.ro

Banca Transilvania a primit 3 premii in cadrul galei organizate de NoCash, în București, la 9 mai 2019:

  1. BT, Banca Anului pe piața cardurilor, cu peste 3,8 milioane de carduri în portofoliu; Acesta este cel mai important premiu din industrie, având la bază criterii complexe de evaluare, atât în ceea ce privește emiterea, acceptarea, cât și lansare de produse noi în domeniu;
  2. BT Visa Electron, cardul de cumpărături al anului. Clienții băncii au realizat peste 80 de milioane de tranzacții cu acest tip de card, în 2018, făcând din cardul Visa Electron cel mai cunoscut și mai utilizat produs din piață.
  3. BT Pay, pionier in industria plăților electronice. Aplicația este primul wallet bancar din România, lansat de bancă în 2018 și care acum are 220.000 de utilizatori. BT Pay face parte din colecția cu același nume, BT fiind singura bancă din România care oferă o paletă complexă de accesorii de plată, care cuprinde: aplicație, brățară, ceas, sticker, Fitbit Pay și Garmin Pay.

Banca Transilvania a fost reprezentată la eveniment de Gabriela Nistor, Director General Adjunct - Retail Banking și de Oana Ilas, Director Executiv Management Produse Retail.

„Premiile primite ne onorează și arată din nou că la Banca Transilvania performanța privind cardurile este de cursă lungă: BT a fost desemnată Banca Anului în industria cardurilor de 9 ori în ultimii 11 ani. Această recunoaștere vine intr-un moment important, anul 2018 fiind unul solicitant, dar generos cu realizările. Ne bucurăm ca în paralel cu integrarea Bancpost în BT am reușit să creștem organic businessul de carduri și să respectăm roadmap-ul digital pe care am pornit, prin marcarea unor premiere importante în industrie, în 2018: wallet-ul BT Pay, Fitbit Pay, Garmin Pay, primul card de masă tokenizat în România. Aș dori să mulțumesc întregii echipe BT pentru aceste reușite: de la rețea până la departamentele care fac posibile aceste lansări de produse: business, IT, marketing, digital și celelalte departamente de suport” – declară Oana Ilas.

Gala NoCash este evenimentul din industria plăților electronice cu cele mai multe ediții, lansat în 2002. Premiile de excelență se acordă pentru activitatea și rezultatele obținute în anul anterior, fiind astfel o confirmare oficială a acestora.

Sursa: bancatransilvania.ro

Noutăți similare