Azi: € 19,0909 lei 0,1177 $ 17,6425 lei 0,0482

Banca Socială vă invită la concertul Larei Fabian de la Chişinău

Banca Socială vă invită la concertul Larei Fabian de la Chişinău Sursa foto:

Banca Socială este sponsor general al concertului cunoscutei interprete din Belgia Lara Fabian, care va avea loc la Palatul Naţional la 9 decembrie, ora 19:00, scrie newsmoldova.md.

La Chişinău interpreta va susţine concertul „The best” care cuprinde cele mai bune compoziţii în limbile engleză, franceză şi italiană.

Lara Fabian este cunoscută datorită vocii sale neobişnuite şi sincerităţii interpretării. Concertele ei se deosebesc de ale celorlalţi interpreţi cunoscuţi prin lipsa de dansuri, decoraţii şi costume pompoase: interpreta iese în scenă în rochii sobre, cu minimum de bijuterii şi cosmetice, compensându-le pe toate cu vocea sa în 4 octave, care poate fi calificată ca soprană lirică.

Pe când Lara Fabian se consideră nu atât interpretă, cât poetă care poate cânta. Compoziţiile Larei Fabian sunt făcute în cele mai bune tradiţii ale chanson-ului francez. Discografia ei numără mai mult de 20 de albume.

În câţiva ani, în toată lumea s-au vândut mai mult de 10 mil. de discuri ale ei.

Banca Socială susţine în mod tradiţional evenimentele culturale şi acţiunile care au loc în Moldova, fiind partener principal al multor concerte, festivaluri şi expoziţii de artă.

Sursa: newsmoldova.md

Noutăți similare