Azi: € 19,0909 lei 0,1177 $ 17,6425 lei 0,0482

Banca Socială invită la festivalul etnofolcloric "La mijloc de codru des"

Banca Socială invită la festivalul etnofolcloric Sursa foto: facebook.com/bancasociala

Banca comercială „Banca Socială” S.A. este sponsorul general al festivalului internaţional etnofolcloric „La mijloc de codru des”, care se va desfăşura în zilele de 29 şi 30 august chiar în inima Codrilor Moldovei, în satul Leordoaia, raionul Călărași, scrie wall-street.md cu referire la agenţia News-Moldova.

În cadrul festivalului organizat de către virtuosul naist Constantin Moscovici, va avea loc concursul tinerilor interpreţi la care vor participa tinere talente autohtone, precum şi invitaţi din Rusia, Ucraina, Belarus, România, Italia, Israel şi Georgia. Programul festivalului include cântece, dansuri şi o expoziţie cu vânzare a obiectelor confecţionate de meşteri populari.

Scopul principal al acestei acţiuni culturale este promovarea imaginii Moldovei ca ţară cu o bogată moştenire culturală şi un popor talentat.

Natalia Rahuba, preşedintele Băncii Sociale a declarat:

"Banca Socială este bucuroasă să susțină acest eveniment, fiindcă acesta reflectă cele mai bune calități ale poporului nostru - talente, tradiții, cultură. Noi considerăm că acest festiva este important nu doar la nivel local, ci și internațional."

BC „Banca Socială” S.A. invită toţi doritorii la festivalul etnofolcloric “La mijloc de codru des”.

Sursa: wall-street.md

Noutăți similare