Azi: € 19,2067 lei 0,1825 $ 17,9940 lei 0,1124
Lu: € 19,1634 lei 0,0433 $ 17,9971 lei 0,0031

Banca Socială are un nou Consiliu, care va fi condus de Gheorghe Papuc

Banca Socială are un nou Consiliu, care va fi condus de Gheorghe Papuc Sursa foto: bancamea.md

Ieri, 11 august 2014, a avut loc adunarea extraordinară a acţionarilor Băncii Sociale. În cadrul adunării a fost ales noul Consiliu al băncii.

Membrii acestuia sunt: Gheorghe Papuc (Președintele Consiliului), Leontii Suholitco (Prim-vicepreşedinte al Consiliului), Valentin Cunev (Vicepreşedinte al Consiliului), Victor Andronachi și Vladimir Novosadiuc. Din precedenta componența a consiliului, a rămas doar Valentin Cunev, care a o cupat funcția de Președinte a Consiliului.

Noul Consiliu al băncii a fost ales pe un termen de 3 ani.

După alegerea sa, noul preşedinte al Consiliului a declarat din numele tuturor membrilor al acestuia, că Banca Socială va activa în cele mai bune tradiţii ale sale, fiind una dintre cele mai mari bănci din ţară; va continua strategia dezvoltării dinamice şi realizarea planurilor stabilite, punând accent pe lărgirea segmentului retail.

Sursa: socbank.md

Noutăți similare

Acționarii Victoriabank au ales un nou Consiliu de Administrație

Astăzi, în cadrul Adunării generale Extraordinare a Acționarilor Victoriabank, a fost ales un nou Consiliu de Administrație (CA). La adunare au participat acționarii și reprezentanții acestora care dețin 91,97% din hârtiile de valoare ale băncii. În urma votării au fost aleși ...