Azi: € 19,0909 lei 0,1177 $ 17,6425 lei 0,0482
Mâine: € 19,0283 lei 0,0626 $ 17,6449 lei 0,0024

Banca Centrală Europeană va oferi tururi ghidate pentru vizitatori în noua sa clădire de la Frankfurt

Banca Centrală Europeană va oferi tururi ghidate pentru vizitatori în noua sa clădire de la Frankfurt Sursa foto: ecb.europa.eu

Banca Centrală Europeană (BCE) își deschide porțile vizitatorilor înregistrați, oferind tururi ghidate.

Pentru prima dată de la mutarea Băncii Centrale Europene în noul său sediu la sfârșitul anului 2014, publicul larg va putea explora turnul de birouri și zona clădirii istorice Grossmarkthalle și se va putea bucura de panorama spectaculoasă a orașului Frankfurt de la etajul 27.

Tururile vor debuta la data de 2 iulie și vor avea loc în prima zi de sâmbătă a fiecărei luni, cel puțin până la sfârșitul anului. În intervalul 12.00-16.30, grupurilor de până la 25 de persoane li se vor oferi tururi în limbile engleză sau germană cu o durată de aproximativ o oră.

Banca Centrală Europeană și-a mărit, de asemenea, capacitatea de primire a grupurilor de vizitatori în alte intervale orare și invită școlile, studenții și alte grupuri să se înregistreze pentru vizite. Aceste vizite educative se referă, de exemplu, la istoria și funcționarea zonei euro, dar pot fi abordate la cerere și teme mai specifice.

Mai multe informații despre vizitarea BCE pot fi găsite pe site-ul instituției financiare – ecb.europa.eu/ecb/visits.

Sursa imagini: ecb.europa.eu

Sursa: ecb.europa.eu

Noutăți similare