Azi: € 19,2067 lei 0,1825 $ 17,9940 lei 0,1124

Au fost desemnați finaliștii concursului "Burse pentru Viitorul Tău"

Au fost desemnați finaliștii concursului Sursa foto: maib.md

Au crezut în succesul lor, au participat prezentând dosarul și au câștigat. Bursierii celei de a VI-a ediții a Programului ”Burse pentru Viitorul Tău” au fost desemnați de comisia de concurs.

Astfel, 30 de tineri de la 13 instituții de învățământ superior din Republica Moldova vor beneficia de câte o bursă în valoare de 10 000 lei fiecare pentru anul de studii 2019-2020, oferite cu generozitate de Moldova Agroindbank.

Lista bursierilor poate fi accesată aici.

”Moldova Agroindbank susține performanța și încurajează meritocrația prin implementarea an de an a Programului ”Burse pentru Viitorul Tău”, oferind sprijin material tinerilor studioși și talentați din țara noastră. Împărtășim bucuria succesului bursierilor ediției curente și avem convingerea că numele acestor tineri vor deveni cunoscute în scurt timp prin realizările lor în diverse domenii de activitate”, a declarat Iulia Bogușevschi, PR Manager la Moldova Agroindbank.

Programul ”Burse pentru Viitorul Tău” este desfășurat de Centrul de Informații Universitare, cu suportul financiar integral al Moldova Agroindbank, în parteneriat cu Ministerul Educației, Culturii și Cercetării și Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale. Scopul Programului este asigurarea unui acces echitabil la studii universitare și susținerea materială a tinerilor studioși în procesul de obținere a educației de calitate.

Moldova Agroindbank susţine educaţia, iar programul „Burse pentru Viitorul Tău” este investiţia băncii în viitorul de ACASĂ, din Moldova.

Sursa: maib.md

Noutăți similare