Azi: € 19,3301 lei 0,0438 $ 16,6631 lei 0,0076
Lu: € 19,4396 lei 0,1095 $ 16,6856 lei 0,0225

Au câștigat câte 10.000 de lei pentru a călători spre cei dragi

Au câștigat câte 10.000 de lei pentru a călători spre cei dragi Sursa foto: victoriabank.md

La Victoriabank, transferurile obișnuite se transformă în premii valoroase pentru cei care participă la promoția “Primește bani, câștigă impresii noi!”.

Astfel, doi dintre clienții Victoriabank au câștigat câte un voucher în valoare de 10.000 de lei fiecare, în cadrul celei de-a treia etape a campaniei. Norocoșii posesori ai premiilor sunt Alina Rotaru și Oleg Russu din orașul Chișinău.

Prin intermediul acestei campanii, Victoriabank dorește să ofere premianților posibilitatea de a folosi banii câștigați pentru ceea ce este, într-adevăr, important pentru ei.

“Nu am sperat niciodată să câștig într-un astfel de concurs. Datorită acestui premiu vom pleca în călătorie împreună cu familia”, a declarat câștigătoarea Alina Rotaru.

Pentru Oleg Russu acesta este, de asemenea, primul premiul câștigat în cadrul unei promoții:

“Sunt luat prin surprindere și nu am decis încă ce voi face cu banii. Dacă nu voi pleca în călătorie, voi deschide un depozit la bancă.”

Campania „Primește bani, câștigă impresii noi!” se va desfășura până la data de 25 decembrie 2016 pe întreg teritoriul ţării.

Fiecare are șanse de câștig! Pentru a participa în campanie este necesar doar să primești sau să trimiți bani în sumă de minim 300 EUR/USD, 6.000 MDL sau 20.000 RUB. Câștigătorii vor fi desemnați la finalul fiecărei luni prin tragere la sorți electronică.

Victoriabank oferă clienţilor săi posibilitatea de a expedia sau primi bani din orice colţ al lumii prin următoarele sisteme de remiteri de bani: “Western Union”, “MoneyGram”, “Zolotaya Korona”, “Contact”, “Unistream”, “RIA”, “SMITH&SMITH”, “Leader”, “Intelexpress”, “Sigue”, “InterExpress”, “Blizko”, “Meridiana” şi „Privat Money”.

Mai multe informații despre promoție găsești pe site-ul www.victoriabank.md.

Sursa: victoriabank.md

Noutăți similare

Acționarii Victoriabank au ales un nou Consiliu de Administrație

Astăzi, în cadrul Adunării generale Extraordinare a Acționarilor Victoriabank, a fost ales un nou Consiliu de Administrație (CA). La adunare au participat acționarii și reprezentanții acestora care dețin 91,97% din hârtiile de valoare ale băncii. În urma votării au fost aleși ...