Azi: € 19,1303 lei 0,0088 $ 17,8989 lei 0,0704

Aplicația Apple Pay va fi disponibilă pentru consumatorii din SUA începând cu 20 octombrie 2014

Aplicația Apple Pay va fi disponibilă pentru consumatorii din SUA începând cu 20 octombrie 2014 Sursa foto: bancherul.ro

Apple a anunțat recent că Apple Pay, aplicația de plăți cu telefonul mobil, va fi disponibilă pentru consumatorii din Statele Unite prin intermediul versiunii actualizate iOS 8.1 începând de luni, 20 octombrie. Apple Pay va fi disponibil pentru posesorii de carduri MasterCard pe iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPad Air 2 si iPad mini 3, scrie bancherul.ro cu referire la comunicatul MasterCard.

MasterCard Digital Enablement Service (MDES) permite posesorilor de carduri de debit și de credit MasterCard să utilizeze Apple Pay. Pentru a crea o experiență de plată sigură, Apple Pay folosește incriptarea conform standardului EMV pentru a se asigura că tranzacțiile pot beneficia pe deplin de cea mai sigură tehnologie de plată din lume.

Pentru a proteja consumatorii și mai mult, Apple Pay a incorporat caracteristici suplimentare de securitate, precum utilizarea Touch ID sau a unei parole pentru autorizarea fiecărei plăți și utilizarea token-ului prin intermediul MDES.

În magazine, consumatorii pot să plătească pur și simplu apropiindu-și iPhone-ul de cititorul de carduri contactless, ținând degetul pe Touch ID sau introducând o parolă, iar tranzacția lor va fi autentificată în doar câteva secunde.

Pentru cumpărături prin intermediul aplicației unui comerciant, consumatorii au nevoie de o singură apăsare pentru a plăti și a se autentifica cu Touch ID sau pot introduce parola, experiența de cumpărare fiind rapidă și comodă.

Posesorii de iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPad Air 2 și iPad mini 3 vor putea să-și utilizeze cardurile de debit sau de credit MasterCard emise de Bank of America, Capital One, Citi și Wells Fargo prin Apple Pay, începând cu 20 octombrie. Deținătorii de carduri MasterCard de debit sau de credit emise de Barclaycard, USAA, PNC, Navy Federal Credit Union, US Bank, Fifth Third, First Hawaiian, First National Bank of Omaha, First Niagara, Key Bank, Silicon Valley Bank, SSFCU, SunTrust și Synchrony Financial, printre multe altele, vor putea utiliza Apple Pay în lunile următoare.

MasterCard lucrează de asemenea cu baza sa extinsă de clienți și, până în momentul de față, a semnat sute de parteneriate cu emitenți ale căror carduri de debit și de credit vor putea, în curând, să fie încărcate în Apple Pay pentru plăți zilnice simple și sigure.

Posesorii de carduri MasterCard vor putea face plăți simple și sigure pentru bunuri fizice și servicii prin intermediul aplicațiilor comercianților de top, printre care MLB, Panera Bread, Staples și Target. Plățile contactless vor fi acceptate în magazinele unora dintre cei mai frecventați retaileri, printre care Subway, Toys R’ Us, Walgreens, Whole Foods Market și în toate locațiile Apple Store de pe teritoriul Statelor Unite.

Pentru a ajuta consumatorii să beneficieze de avantajele Apple Pay, MasterCard a dezvoltat MasterCard Nearby app, disponibilă în App Store, care te ajută să găsești ușor comercianții din apropierea locului în care te afli, care acceptă plăți contactless.

”Simplitatea este punctul forte al Apple Pay”, spune Ed McLaughlin, chief emerging payments officer în cadrul MasterCard. ”Pe lângă simplitate, este important că posesorii de carduri MasterCard se vor bucura de o experiență sigură și privată – pe lângă toate drepturile și avantajele pe care ți le dă o tranzacție MasterCard. Am lucrat îndeaproape cu Apple pentru a crea o experiență sigură de plată, cu o utilizare ușoara, și am reușit să transformăm viziunea în realitate, oferind cea mai sigura combinație de tehnologii de plată livrată vreodată, în Apple Pay, în beneficiul posesorilor de carduri MasterCard.”

Sursa: bancherul.ro

Noutăți similare

Decembrie de poveste cu maib și Mastercard

În decembrie, maib și Mastercard te invită să îmbrățișezi feeria sărbătorilor și îți promit o lună de poveste, cu o mulțime de surprize, ca să te bucuri din plin ...