Azi: € 19,0909 lei 0,1177 $ 17,6425 lei 0,0482
Mâine: € 19,0283 lei 0,0626 $ 17,6449 lei 0,0024

Andy’s - cea mai largă rețea de restaurante din Moldova pe lista VB Lunch

Andy’s - cea mai largă rețea de restaurante din Moldova pe lista VB Lunch Sursa foto: victoriabank.md

Acum, cei aproximativ 14 000 de utilizatori ai tichetelor de masă electronice - VB Lunch pot savura un prânz delicios și la Andy’s, cea mai largă rețea de restaurante din Republica Moldova, cu o experiență de aproape 20 de ani în domeniul alimentației publice și, fără îndoială, un lider pe piața autohtonă.

Dacă ai un card VB Lunch, te poți delecta cu cele mai gustoase bucate, lua dejunul plin de energie înainte de serviciu sau prânzul delicios în timpul pauzei cu colegii în restaurantele Andy's și La Plăcinte din întreaga țară, achitând mai comod și mai rapid.

Toți utilizatorii de tichete de masă pe suport electronic de la Victoriabank se pot bucura de următoarele beneficii:

  • Efectuarea rapidă a plăților, datorită tehnologiei Contactless, ce permite achitarea printr-o simplă apropiere a cardului de POS - terminal;
  • Cumularea banilor transferați pe card până la 6 luni;
  • Monitorizarea tranzacţiilor efectuate și a soldului contului prin serviciile online: aplicația VB24 Mobile și VB24 Web sau la ATM-urile băncii.
  • Utilizarea tichetelor de masă electronice într-o rețea largă de magazine afiliate, de pe întreg teritoriul Republicii Moldova.

Rețeaua de magazine si restaurante partenere Victoriabank numără, în prezent, peste 100 de comercianți cu peste 400 de puncte comerciale de pe întreg teritoriul țării. Printre marele companii care acceptă spre plată cardul de masă marca Victoriabank se găsesc: Nr. 1, METRO, Linella, Fidesco, Pegas, Dulcinella, La Mămuca, KFC și lista continuă să se extindă.

Poftă bună!

Victoriabank este în topul celor mai mari bănci din Republica Moldova, cu peste 620.000 de clienți, 100 de sedii pe întreg teritoriul țării şi 1 300 de angajați. Are un portofoliu de aproape 325 000 de carduri bancare în circulație, deținând în prezent o cotă de piață de circa 16,80%  în ceea ce privește volumul de carduri active și de peste 32% privind rulajul în punctele comerciale. Aceste performanțe se datorează proiectelor băncii ce vin cu alternative de plată care aduc clienților experiențe noi, mai multă mobilitate şi confort.

Sursa: victoriabank.md

Noutăți similare

Victoriabank a achiziționat BCR Chișinău

Victoriabank a achiziționat azi BCR Chișinău și marchează astfel o premieră pe piața din Republica Moldova: o bancă locală cumpără integral o altă instituție bancară din Moldova ...