Azi: € 19,0909 lei 0,1177 $ 17,6425 lei 0,0482

Agricultorii Moldovei – premiaţi de MAIB la expoziţiile „Moldagrotech” şi „Farmer”

Agricultorii Moldovei – premiaţi de MAIB la expoziţiile „Moldagrotech” şi „Farmer” Sursa foto: maib.md

Expoziţia-târg din această toamnă dedicată agricultorilor „Moldagrotech” şi „Farmer” a fost bogată atât în cele mai inovative tehnologii şi echipamente, în rodul muncii fermierilor, cât şi în cele mai atractive oferte de creditare dedicate companiilor din domeniul agricol. Iar pentru a încuraja dezvoltarea sectorului agro-industrial, Moldova Agroindbank a susţinut performanţa celor mai buni în domeniul lor, selectaţi în cadrul  CONCURSULUI NAŢIONAL AL PRODUCĂTORILOR AGRICOLI “FERMIER-LIDER” şi Concursul producătorilor și distribuitorilor de tehnică și echipamente agricole, utilaj pentru industria de prelucrare a produselor agroalimentare, produse fitosanitare si fertilizanți, destinate complexului agro-industrial “NOUTATEA ANULUI - 2019”, organizat de Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Federaţia Naţională a Fermierilor din Moldova şi Centrul Internaţional de Expoziţii «Moldexpo» S.А. 

MAIB se mândrește cu premianţii Concursului „Fermier - Lider”:

  • GȚ STÎNCA IVAN din satul Corjeuți, r. Briceni (premiul mare „Fermier”);
  • ELDI & CO SRL, din or. Durlești (Medalia „Fermier-Lider 2019);
  • GŢ Bejenari Ion, din satul Plop, r. Dondușeni (Cea mai eficientă întreprindere agricolă de tip familial);
  • GŢ Țurcanu Andrei, satul Zorile, r. Orhei (Activitatea în ramura zootehnică).                                                    

Iar la Concursul „Noutatea anului” în cadrul expoziției Moldagrotech MAIB se mândrește cu performanţele:

  • AGROPROFI SRL, pentru semănătoarea Vaderstad Tempo L;
  • AGROFERMOTECH SRL, pentru tractorul Belarus 921;
  • ELIT - TEHNICA SRL, pentru semănătoarea Kverneland Optima TF-PROFI;
  • OZONTEH IMPEX SRL, pentru combina de recoltat fructe WEREMCZUK MAJA;
  • SYNGENTA AGRO SRL, pentru insecticidul AFFIRM.
 

„Parteneriatul MAIB cu sectorul agro-industrial este unul puternic şi durabil, cu o istorie de peste 30 de ani, împărtășind obiectivele comune de a contribui la dezvoltarea durabilă a economiei şi a simplifica procesele, datorită avantajelor oferite de noile tehnologii. Credem într-o agricultură modernă şi inteligentă, susţinem tehnologizarea şi performanţa şi sprijinim  agricultorii prin finanţare şi servicii bancare de calitate. Avem soluţii atât pentru micii fermieri, cât şi marii producători agricoli”, a declarat Oleg Paingu, Vicepreşedinte al Comitetului de Conducere al MAIB.

Pentru a încuraja şi susţine dezvoltarea sectorului agro-industrial, MAIB oferă soluţii pentru accesarea celor mai avantajoase linii de creditare internaţionale, dar și produse noi adaptate necesităților antreprenorilor din sectorul agricol, disponibile exclusiv la Moldova Agroindbank.

Sursa: maib.md

Noutăți similare