Azi: € 19,0909 lei 0,1177 $ 17,6425 lei 0,0482

Agenția nr.4 Moldindconbank din Chișinău a redeschis ușile pentru clienții săi

Agenția nr.4 Moldindconbank din Chișinău a redeschis ușile pentru clienții săi Sursa foto: micb.md

Noutate bună pentru locuitorii sectorului Botanica al capitalei, care sunt așteptați cu drag la sediul nou al Agenției nr.4 - str. N. Zelinski, 7/1.

Odată cu creșterea numărului mare de clienți, Moldindconbank investește în extinderea rețelei de subdiviziuni, în modernizarea celor existente, punând accent pe amplasarea cât mai comodă și avantajoasă pentru clienți, dar și în dezvoltarea canalelor de deservire la distanță, care poziționează banca drept "Cea mai inovativă Bancă din Moldova".

Serviciile bancare oferite clienților:

Mai mult, pentru asigurarea deservirii clienţilor 24/24, la intrarea în filială este disponibil un bancomat multifuncţional de tip CASH-IN, care permite alimentarea cu numerar a contului de card în lei şi în valută (USD/EUR), absolut gratis şi în orice timp al zilei, şi permite utilizarea celor mai inovative servicii: transfer de bani între carduri (Transfer P2P), abonarea la serviciul SMS-Notificări, abonarea la Web-Banking, schimbarea PIN-codului la card etc.

Agenția este deschisă pentru deservirea clienţilor de luni până vineri, între orele 8:30 şi 16:45, cu pauză de masă, între orele 12:00 şi 13:00, iar sâmbătă și duminică fiind zile de odihnă.

La moment, Moldindconbank deţine cea mai mare reţea bancară naţională, care cuprinde 194 oficii și 218 bancomate amplasate în toate raioanele ţării.

Echipa Moldindconbank va fi bucuroasă să vă deservească în noul oficiu!

Date de contact:

Agenția nr. 4,

str. Zelinski, 7/1,

Chișinău, MD-2015

Telefon: (+373) 22 52 49 75

Sursa: micb.md

Noutăți similare