Azi: € 18,9294 lei 0,0834 $ 17,7607 lei 0,0583

Acum puteți modifica codul PIN al cardului de la orice bancomat Victoriabank

Acum puteți modifica codul PIN al cardului de la orice bancomat Victoriabank Sursa foto: victoriabank.md

Modificarea codului PIN al cardului bancar a devenit o operațiune accesibilă! Bancomatele Victoriabank au o nouă opțiune, menită să facă mai comodă utilizarea cardurilor. Astfel, clienții Victoriabank au acum posibilitatea de sine stătător să schimbe PIN-ul direct la bancomatele băncii. 

Există diverse motive pentru a schimba codul PIN al unui card. Spre exemplu, în cazul în care o persoană sau mai multe persoane au aflat codul PIN al cardului Dumneavoastră, sau doriți să atribuiți codului PIN o altă combinație de cifre, mai ușor de memorizat sau cu o semnificație specială, cea mai bună soluție  este de a modifica PIN-ul la unul din bancomatele Victoriabank. Astfel, dețineți și mai mult control asupra cardurilor și banilor Dumneavoastră.

  • Atenție! Optați pentru un șir de cifre care nu coincide cu anul nașterii dvs. sau alte date care pot fi aflate relativ ușor de către alte persoane. De asemenea, nu folosiți combinații prea simple, precum ar fi „1111”, „1234”, etc.

Comisionul pentru modificarea codului PIN prin intermediul bancomatelor Victoriabank este de 0,5 EUR, pentru toate tipurile de card: VISA și MasterCard.

Pentru a modifica codul PIN este necesar de parcurs următoarele etape:

1. Introduceți cardul în bancomat și selectați limba.

2. Formați PIN-ul curent.

3. Din meniul principal selectați opțiunea „Modificare și Deblocare PIN”, apăsând tasta din colțul stâng, partea de jos.

4. Formați codul PIN nou, care trebuie să fie alcătuit din 4 cifre.

5. Confirmați, formând repetat noul PIN-cod.

Victoriabank este prima bancă care a adus bancomatele în Moldova și prima care a operat cu cardurile bancare. În prezent, Victoriabank are o rețea vastă de filiale, agenții și bancomate, localizate pe teritoriul întregii țări. De asemenea, Victoriabank oferă clienților săi cele mai diverse servicii și oportunități, printre care și programul de reduceri Victoriashopping, prin care fiecare deținător al cardului Victoriabank beneficiază de reduceri în rețele de magazine, restaurante, cafenele, centre de sănătate, frumusețe, companii de asigurări.

Cardurile de la Victoriabank oferă acum și mai multe posibilități deținătorilor săi decât simpla achitare cu ele. Pentru a deschide un card, apropiați-vă la orice filială Victoriabank.

Sursa: victoriabank.md

Noutăți similare

Victoriabank a achiziționat BCR Chișinău

Victoriabank a achiziționat azi BCR Chișinău și marchează astfel o premieră pe piața din Republica Moldova: o bancă locală cumpără integral o altă instituție bancară din Moldova ...