Azi: € 19,0283 lei 0,0626 $ 17,6449 lei 0,0024

Acum ai acces la card de pe smartphone cu Mobile-Banking de la Moldindconbank!

Acum ai acces la card de pe smartphone cu Mobile-Banking de la Moldindconbank! Sursa foto: micb.md

Declarată drept „cea mai inovativă bancă din Moldova” conform revistei americane de specialitate „Global Finance”, Moldindconbank continuă să-şi surprindă clienţii cu noi servicii şi opţiuni electronice menite să asigure clienţilor efectuarea tranzacţiilor bancare în condiţii de maximă siguranţă, operativitate şi confort.

Ultima realizare în domeniu este lansarea oficială a aplicaţiei Mobile-Banking pentru deţinătorii cardurilor Moldindconbank, care completează perfect gama serviciilor disponibile pentru deservirea clienţilor la distanţă Web-Banking, ATM-Banking şi SMS-notificări.

Prin lansarea aplicaţiei Mobile-Banking, Moldindconbank răspunde necesităților clienților şi tendinţei de simplificare a procesului de utilizare a serviciilor bancare, punînd la dispoziţie platforma necesară pentru accesarea cardului bancar direct de pe smartphone-ul sau tableta personală.

Utilizarea aplicaţiei este gratuită, este disponibilă în magazinele electronice (Android Play Market sau App Store) şi poate fi utilizată de către toţi utilizatorii de carduri Moldindconbank.

Posibilităţile Mobile–Banking:

Acces la soldul cardurilor deţinute;

Vizualizarea istoriei tranzacţiilor, divizate pe carduri/conturi;

Blocarea/deblocarea cardului (în cazul pierderii cardului, situaţiilor de fraudă etc.);

Activarea serviciului de securitate avansată a cardurilor: „fereastra tranzacţională”;

Transfer de bani pe cardurile emise de Bancă, alte bănci din Moldova şi băncile

străine* (serviciul P2P.MICB);

➢ Vizualizarea/expedierea prin email a rechizitelor bancare a conturilor de card;

De asemenea, clienţii vor aprecia avantajele unice pe care le oferă aplicaţia:

Înregistrarea la distanţă fără necesitatea apelării la filială;

● Acces simplificat/personalizat prin setarea unui cod de 5 cifre (fără login şi parolă);

● Interfaţă simplă şi comodă de utilizat.

Pentru a beneficia de serviciile respective este necesar de instalat aplicaţia MICB.MobileBanking pe smartphone-ul sau tableta dvs., disponibilă online în Android Play Market – pentru dispozitivele mobile dotate cu sistemul Android, sau în App Store – pentru dispozitivele cu sistemul iOS.

Autentificarea în aplicaţie este posibilă prin introducerea numelui de utilizator şi parolei valabile pentru sistemul Web-Banking de la Moldindconbank. Dacă nu sunteţi utilizator Webbanking atunci vă puteţi înregistra foarte simplu şi absolut gratis aici: >>ABONEAZĂ-TE ONLINE AICI!<<.

Pentru informaţii detaliate despre utilizarea Mobile-Banking puteţi accesa site-ul Băncii www.micb.md sau să apelaţi la serviciul suport 24/24, tel. (+373) 22 54-89-40.

Vedeţi aici: Instrucţiunea de utilizare MICB.Mobile-Banking

Vedeţi aici: Condiţiile de utilizare MICB.Mobile-Banking

Notă

*transferurile la cardurile emise de băncile moldoveneşti şi străine pot fi efectuate doar între cardurile MasterCard în cadrul serviciului P2P.MICB, conform tarifelor Băncii. Transferuri pe cardurile emise de băncile străine va fi lansat în timpul apropiat.

Sursa: micb.md

Noutăți similare

Decembrie de poveste cu maib și Mastercard

În decembrie, maib și Mastercard te invită să îmbrățișezi feeria sărbătorilor și îți promit o lună de poveste, cu o mulțime de surprize, ca să te bucuri din plin ...