Azi: € 19,2067 lei 0,1825 $ 17,9940 lei 0,1124
Lu: € 19,1634 lei 0,0433 $ 17,9971 lei 0,0031

Acasă la ING – noul concept de sediu bancar lansat în România

Acasă la ING – noul concept de sediu bancar lansat în România Sursa foto: facebook.com/INGWebCafe

ING Bank România a inaugurat, pe 22 aprilie 2019, un nou concept de office (situat pe Calea Dorobanți 135-145, București), ce își propune să ofere o reinterpretare a rolului pe care îl are sediul clasic de bancă.

Acasă la ING aduce un nou concept bazat pe un design modern, într-un spațiu deschis și relaxat, dar și pe redefinirea relației cu banca, cu un accent mai mare pe consultanță, relevanță și timp eficientizat.

Experiența clienților, elementul-cheie de diferențiere

În 2019, ING testează, într-un proiect pilot, noul tip de office ce pune în prim plan experiența clienților utilizând un nou model de servire și elemente de design interior care să facă clienții să se simtă „acasă la ING”. Astfel, un accent deosebit se va pune pe consiliere și educație financiară digitală, pentru a susține și inspira clienții să facă cele mai potrivite alegeri în funcție de nevoile acestora.

Noul design al office-ului aduce spații ca inima ING – zona de întâmpinare unde clienții devin musafiri în casa ING; zona digitală – pentru facilitarea operațiunilor și tranzacțiilor bancare digitale; zonele semiprivate – birouri deschise pentru consultanță personalizată într-un mediu primitor, precum și zona privată pentru discuții cu un grad mai mare de complexitate. Prin urmare, clienții nu vor mai intra într-un sediu căutând un birou sau un ghișeu, ci vor fi întâmpinați și direcționați în funcție de solicitările lor și se pot bucura de o cafea bună pregătită în office înainte de a fi preluați de consultantul potrivit.

Prima casă ING a fost inaugurată în Amstelveen, Olanda, în 2016. Un an mai târziu, un concept similar a fost implementat în Belgia. Ulterior, au fost demarate proiecte-pilot la nivel global, în Polonia, Spania și Turcia. România este a șasea țară care a preluat conceptul de casă ING, și spre finalul acestui an, se va alătura și Italia.

  

  

  

Sursa foto: facebook.com/INGwebcafe

Sursa: ing.ro

Noutăți similare