Azi: € 19,0909 lei 0,1177 $ 17,6425 lei 0,0482

50 de beneficiari de plăţi sociale au câştigat câte un premiu de 900 lei de la MAIB

50 de beneficiari de plăţi sociale au câştigat câte un premiu de 900 lei de la MAIB Sursa foto: maib.md

Primii 50 câştigători ai campaniei promoţionale „Câştigaţi o pensie/indemnizaţie de la MAIB!”, printre care pensionari, mame aflate în concediul pentru îngrijirea copiilor, pensionari militari, dar şi alţi beneficiari de plăţi sociale au primit de la MAIB câte 900 de lei fiecare. Premiile au fost acordate în cadrul primei extrageri a campaniei, care a avut loc pe 9 februarie curent.

Echipa MAIB îi felicită pe câştigători şi îi încurajează pe toţi beneficiarii de plăţi sociale, clienţi ai băncii să efectueze tranzacţii cu cardul şi să participe la promoţie. Iar pe acei care încă nu sunt clienţi ai MAIB, îi invită să deschidă un card pentru primirea pensiei sau indemnizaţiei sociale la orice filială MAIB şi să participe la campanie.

În discuţiile cu câştigătorii premiilor, aceştia au împărtăşit impresiile despre campanie, au transmis emoţiile de bucurie şi chiar au spus cum vor folosi aceşti bani.

Cristina Ş., mamă a doi copii, 28 de ani, contabilă de profesie:

“Premiul a fost neaşteptat şi desigur plăcut, deoarece nu am mai participat anterior la asemenea campanii. Folosesc cardul la magazine, pentru plăţi on-line, inclusiv pentru achitarea serviciilor comunale. Am rămas impresionată de această experienţă. Am reuşit să le povestesc la toţi prietenii şi le-am recomandat să participe şi ei”.

Doamna Elizaveta V., pensionară de 73 de ani, medic de profesie:

“Am rămas plăcut surprinsă de această campanie. Nicodată în viaţă nu am mai participat la concursuri sau promoţii la care să câştig ceva. Dar iată că la bătrâneţe, copiii m-au sfătuit să încerc şi am câştigat. Sunt foarte mulţumită pentru acest premiu. Mă gândesc din aceşti bani să le cumpăr nepoţeilor cadouri”.

Domnul Vladimir C., pensionar de 63 de ani, de profesie constructor:

“În tinereţe, am participat la diverse loterii, însă abia acum am câştigat. Sunt recunoscător băncii şi bucuros că pe lângă pensia mică, voi mai avea nişte bani pentru cheltuielile de fiecare zi. Deseori achit pentru cumpărături cu cardul şi le recomand şi altor pensionari să îl folosească şi să participe la promoţie”.

Amintim că posesorii cardurilor de plăţi sociale de la MAIB, care efectuează cel puţin două tranzacţii cu cardul, devin automat participanţi ai campaniei promoţionale şi au posibilitatea de a primi unul din cele 200 de premii în valoare de 900 lei. Campania promoţională „Câştigaţi o pensie/indemnizaţie de la MAIB!” va derula până pe 23 martie 2017, în toate filialele MAIB. Selectarea câştigătorilor are loc o dată la două săptămâni prin tragere la sorţi.

Cardul de pensie sau alte indemnizaţii sociale de la MAIB oferă nu doar şansa de a câştiga un premiu, dar şi o serie de avantaje. Astfel, posesorii primesc dobânda la soldul păstrat în cont de card sau pot obţine un credit/un card de credit. De asemenea, la achitarea cu cardul nu se încasează comision, banca oferă o conectare gratuită la Internet-Banking, clientul poate transfera bani la un depozit dedicat copiilor „Junior Invest”, persoanelor vârstnice „Profitabil Senior”/ ”Senior Clasic”, “Multiopţional” sau oricare alt depozit.

Informaţii suplimentare - în Extrasul din Programul campaniei  „Câştigaţi o pensie/indemnizaţie de la MAIB!” sau la Serviciul Call Center: 022 268 999.

Sursa: maib.md

Noutăți similare