Azi: € 19,1303 lei 0,0088 $ 17,8989 lei 0,0704

5 motive de ce să participi la seminarul "Maximum Achievement" cu Brian Tracy

5 motive de ce să participi la seminarul Sursa foto: bizz.md

Posibil că încă ai dubii și nu ești sigur dacă se merită sau nu să participi la seminarul ”Maximum Achievement” cu Brian Tracy din 13 octombrie, organizat de partenerii noștri la Radisson Blu Leogrand Hotel.

În acest articol echipa BIZZ vine cu 5 motive de ce neapărat trebuie să fii prezent la acest seminar.

1. Brian Tracy este o legendă vie

Brian Tracy are o experiență de peste 50 de ani în domeniul business-ului și al dezvoltării personale. În acești 50 de ani a reușit să publice peste 300 de cărți și programe audio care au influența viața a milioane de oameni din întreaga lume. Brian Tracy cu siguranță poate fi numit cel mai bun speaker și autor al secolului XX, dar chiar și în sec. XXI el continua să mențină poziția de top.

2. E mai mult decât un seminar motivațional

În caz că crezi că te așteaptă un seminar tipic american unde toată lumea strigă și dansează așa cum vezi în filmele americane, atunci vreau să te dezamăgesc, Brian Tracy nu va face aceasta. Seminarul este unul practic care este structurat bine în câteva părți și conține un set impunător de strategii care să le urmezi pas cu pas pentru a atinge succes.

3. Cea mai nouă informație pe care nu o vei găsi în cărți și pe Youtube

Chiar dacă Brian Tracy a publicat sute de cărți, programe audio și video, el mereu continuă să-și îmbunătățească seminarele sale, iar ceea ce vei auzi pe 13 octombrie este ultima versiune. De fapt, multe din informațiile pe care le vei auzi doar urmează să fie publicate în cărți sau filmate.

4. Ești parte a unui eveniment istoric

Pentru prima dată Republica Moldova este vizitată de un speaker de talie mondială și pentru prima dată în aceiași sală de seminar vor participa în jur de 1 000 de persoane. Tu pur și simplu nu ai voie să pierzi acest moment istoric, el nu va mai fi repetat niciodată. Imaginează-ți câte contacte noi poți face timp de o zi.

5. La final de seminar vei ști exact ce îți dorești și cum să realizezi asta

Dacă nu ești sigur ce îți dorești cu adevărat sau cum să-ți realizezi pas cu pas visele tale, Brian Tracy îți va arăta cea mai eficientă cale pentru a obține realizări maxime în orice domeniu.

Indiferent ce îți dorești: o afacere prosperă, relații armonioase, corp sănătos, să ai mai mult timp liber etc. la acest seminar vei afla exact cum să realizezi aceste lucruri și în sfârșit să te bucuri de rezultate remarcabile în viața ta.

Ți-a rămas un singur pas - înscrie-te la seminar accesând pagina BIZZ.MD sau apelând numărul de telefon 062012127.

Sursa: bizz.md

Noutăți similare