Azi: € 20,4666 lei 0,0563 $ 17,1944 lei 0,0046
Mâine: € 20,4181 lei 0,0485 $ 17,2037 lei 0,0093

Moldindconbank
2,83

Maestro/Cirrus – unul dintre cele mai accesibile şi des întâlnite carduri din lume. Maestro/Cirrus reprezintă un card internaţional destinat persoanelor fizice. Contul poate fi deschis atât în lei cât şi în dolari SUA sau EURO. Acest card permite deservirea la acele puncte comerciale care sunt dotate cu terminale electronice şi la bancomate.

VISA Electron – este cel mai răspândit card VISA International. Cardul poate fi folosit cât pentru achitare mărfurilor şi a serviciilor atât şi pentru extragerea numerarului în automatele bancare. VISA Electron poate fi utilizat şi pentru efectuarea achitărilor pe internet.

MasterCard Standard – cele mai răspândite carduri internaţionale utilizate de mai mult de 590,1 milioane persoane în toată lumea. Contul de card poate fi deschis în lei moldoveneşti, dolari SUA sau EURO. Acest card poate fi utilizat atât la terminale electronice şi automate bancare cât şi în punctele comerciale dotate cu imprintere (terminale mecanice), fapt ce demonstrează că cardurile MasterCard Standard beneficiază de o reţea de deservire cu mult mai largă, în special peste hotare. În practica mondială acest produs este predestinat mai mult achitării de bunuri şi servicii decât operaţiunilor de retragere a numerarului. Cardurile MasterCard Standard subliniază bonitatea clientului, de aceea ele pot fi utilizate pentru achitări acolo unde VISA Electron sau Cirrus Maestro nu se deservesc, de exemplu: la închirierea automobilelor sau bărcilor.

VISA Classic – Este un card pentru persoane active cu venit stabil, subliniază bonitatea clientului şi asigură confortul maxim. Contul de card poate fi deschis în lei moldoveneşti şi dolari SUA. VISA Classic poate fi utilizat în terminale electronice, bancomate, imprintere, internet, ceea ce asigură o reţea vastă de deservire a deţinătorilor. Cardul poate fi folosit cât pentru achitare mărfurilor şi a serviciilor atât şi pentru extragerea numerarului în automatele bancare. Cardurile VISA Classic subliniază bonitatea clientului, de aceea ele pot fi utilizate pentru achitări acolo unde VISA Electron sau Cirrus Maestro nu se deservesc, de exemplu: la închirierea automobilelor sau bărcilor.

VISA Gold – este un card privilegiat destinat persoanelor cu un venit înalt, ce oferă deţinătorului un set de servicii suplimentare ca eliberarea urgentă a numerarului în cazul pierderii cardului. Contul de card poate fi deschis in lei moldoveneşti sau dolari SUA. Alimentarea contului este posibilă cu numerar şi prin virament nu numai din reţeaua de filiale Moldindconbank, dar şi din alte bănci. Cardul poate fi utilizat cât pentru achitare mărfurilor şi a serviciilor atât şi pentru extragerea numerarului în automatele bancare. Visa Gold poate fi utilizat şi pentru efectuarea achitărilor pe internet. Cardurile VISA Gold subliniază bonitatea clientului, de aceea ele pot fi utilizate pentru achitări acolo unde VISA Electron sau Cirrus Maestro nu se deservesc, de exemplu: la închirierea automobilelor sau bărcilor, rezervarea odăilor la hoteluri, a tichetelor la avion sau vapor.

VISA Platinum – destinat persoanelor selecte, care pun accent pe calitatea serviciilor prestate, apreciază timpul și călătoresc frecvent în străinătate în scop personal sau de afaceri! Beneficiaţi de un card VISA Platinum și emiterea suplimentară a 4 carduri bancare pentru titular și membrii familiei sale. Aveți parte de o deservire privilegiată de către managerul personal, disponibil 24/24 la linia dedicată (+373) 22 78 55 77, asigurarea completă prin obținerea unui card de asigurare, acces prioritar în saloanele VIP ale aeroporturilor din întreaga lume cu card Priority Pass inclus în pachet, servicii Globale de asistență GCAS pentru eliberarea urgentă a numerarului, protecția cumpărăturilor, oferte și reduceri speciale la hotele de lux și alte locații de elită din întreaga lume. Suplimentar beneficiați de linie de credit cu condiții preferențiale, dobîndă sporită şi alte avantaje exclusive.